Modna revija koju ju Chanel pripremio za ovogodišnju Nedelju mode u Parizu izazvala je veliko uzbuđenje u publici. Ova modna kuća poznata je po revijama koje gledaoce ostavljaju bez daha, jer su mnogo više od predstavljanja nove kolekcije odevnih predmeta – one su pravi spektakli! Svake sezone, ova modna kuća svojim obožavateljima pripremi nezaboravno iskustvo, pa su tako oni imali priliku da uživaju u modnoj reviji pored svemirskog broda ili replike Ajfelovog tornja.

Ova sezona nije bila izuzetak. Legendarni dizajner Karl Lagerfeld učini stvarnim sve što zamisli, a prolećnu sezonu 2019. godine zamislio je na obali mora, uz pesak i talase. Gledaocima je ova ideja bukvalno dočarana – pomoću pravih talasa na modnoj pisti, peska, štanda za spasioce i svih ostalih detalja koji se mogu videti na plaži.

Ni odeća koja je predstavljena nije klasična, nije bilo bikinija i laganih haljina. Chanel želi da na sledećem letnjem odmoru oblačimo suknje sa dubokim šlicem, kompletirane gornje i donje delove garderobe i oversized prsluke koje ćemo upotpuniti velikim Chanel slamnatim šeširom. Biciklističke pantalone postaju apsolutni hit, a Chanel ih je uklopio sa blejzerom od tvida, čime je spojio klasični Chanel look sa trenutnim trendom.

Najupečatljiviji detalj sa ove revije bile su dve ukrštene torbe prebačene preko ramena modela. Takođe, neki modeli su se uputili na ,,obalu mora” sa velikom torbom za plažu i prikačenom mikro torbom, a sve u cilju skladištenja što više stvari. Čini se da je krilatica ,,manje je više” izašla iz upotrebe u svetu mode, kao i da jedna (Chanel) torba na ramenu nije dovoljna.