Aromaterapijski jastuci i maske za lice koje je kreirao Kanye West mogli bi se uskoro naći u prodaji. Kanye je podneo zahtev za zaštitni znak za Yeezy liniju za lepotu i negu kože. Za one koji možda prate, to znači da su gotovo svi povezani sa klanom Kardashian-Jenner ušli u sferu lepote.

Kako se upustio u beauty svet, Kanye ne namerava da kreira kolekciju sa KKW Beauty ili Kylie Cosmetics. Umesto toga, prema zaštitnom znaku, Kanye će stvoriti kolekciju proizvoda koja uključuje maske za lice, lažne trepavice, šminku, lak za nokte, hidratantne kreme, gelove za kupanje, ulja za telo, kremu za brijanje, proizvode za kosu i parfeme. Takođe obuhvata proizvode uključujući paste za zube, dezodorans i aromaterapijske jastuke.

Fanovi će morati da sačekaju i vide da li će se neki proizvodi uskoro predstaviti, jer ovo nije prvi put da Kanye koketira sa beauty proizvodima. Prema nekim izvorima, Kanye je podneo sličan zaštitni znak 2017. godine. Tada je nameravao napraviti Donda kolekciju šminke – kao poklon svojoj majci – koja bi uključivala parfeme, šminku i losione. Ta linija na kraju nikada nije puštena.

Kanye još uvek nije zvanično potvrdio ove vesti, ali sigurni smo da ima veliku podršku porodice, uključujući i makeup mogule Kylie Jenner i Kim Kardashian-West.