Ostalo je nekoliko članova porodice Kardashian-Jenner koji nisu imali neki vid saradnje sa Kylie Cosmetics. Otprilike svi u porodici su u nekom momentu sarađivali sa Kylie Jenner, a sada se Kendall Jenner konačno pridružila klubu.

Dugo se šuškalo o saradnji Jenner sestara, a Kendall je ranije nagovestila, gostujući kod Ellen kako će i ona konačno sarađivati sa Kylie u budućnosti. Međutim tada je objasnila da ne može da radi sa sestrom zbog ugovora sa drugom kozmetičkom kompanijom. Sada je konačno došlo vreme za saradnju, a fanovi su imali prvi uvid zahvaljujući postu na Instagram storiju koji su sestre podelile u sredu.

Iako kratki pogled na predstojeće lansiranje nije dao tragove mogućih proizvoda, fanovi su na osnovu pakovanja zaključili da su Kendall i Kylie držale lip kit uz poruku – Kendall kolekcija uskoro stiže.

Na osnovu prethodnog storija koji je Kylie podelila, Harpers Bazaar izveštava da će kolekcija verovatno uključivati paletu senki za oči i četkice za konturisanje. Međutim, taj stori je objavljen 2019. godine i nije jasno hoće li planovi za liniju ostati isti. Jedno je sigurno, kolekcija će sigurno biti neophodna za fanove Kylie Cosmetics.

Vesti o saradnji stižu samo nekoliko dana nakon što je drugi član porodice Kardashian-Jenner navodno počeo da pravi planove za kolekciju kozmetike. Već smo pisali o tome kako Kanye West ima planove da svoj Yezzy brend proširi i na beauty liniju.