Leto uskoro stiže i dok pravimo planove gde ćemo provesti vrelo leto vreme je da i izaberemo filmove koji će nam ulepšati te vrele letnje dane.

Charade je romantičan film iz 1963. godine, gde Keri Grant i Odri Hepbern u divnom ritmu, na mnogo predivnih lokacija u Parizu uplovljavaju u kratku romansu. Ovo ostvarenje je zaista romantična komedija po starom dobrom receptu.

Annie Hall je zabavna priča o muško-ženskim odnosima i neuspešnim ljubavima, koju je režirao Vudi Alen koji takođe igra glavnu mušku ulogu uz Dajan Kiton, koja je za ulogu Eni dobila Oskara.

Bertolučijev filmu Stealing Beauty iz 1996. godine, je priča o devetnaestogodišnjoj Lusi koju glumi Liv Tajler koja nakon majčinog samoubistva, dolazi u Italiji u potrazi za istinom i ljubavlju. Ovaj film je snimljen u nestvarnim predelima Toskane.

Paterson je film Džima Džarmuša iz 2016. i to je predivna priča o Adamu Drajveru, koji živi jednostavan život u malom gradu, vozi autobus i piše poeziju.

Aplikacije vladaju našim slobodnim vremenom sve više te stoga pogledajte Spajk Džonzijev film Her o čoveku koji ulazi u vezu sa inteligentnim ženskim kompjuterskim operativnim sistemom.

Nadamo se da ćete uživati u našim preporukama.