Keeping Up with the Kardashians je došao kraj. Poslednja sezona dugogodišnjeg rijalitija biće emitovana početkom 2021. godine, 14 godina nakon što je prvi put predstavljen KUWTK, navodi se u saopštenju objavljenom od strane Kim Kardashian na Instagramu.

„Teška srca smo kao porodica doneli tešku odluku da se oprostimo“, navodi se u izjavi koju su podelili na Instagramu i potpisali Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall, Kylie i Scott. „Posle 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih spin-off emisija, neizmerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali svih ovih godina – kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze i mnogo odnosa i veza kao i dece. Večno ćemo čuvati divne uspomene i bezbroj ljudi koje smo sreli tokom puta.“

U izjavi se takođe zahvaljuju i producentu Ryanu Seacrestu, koji je zaslužan za osnivanje emisije i od prve sezone je izvršni producent.

“Bez Keeping Up with the Kardashians ne bih bila ovde gde sam danas” izjavila je Kim o završetku emisije. „Tako sam neverovatno zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu u proteklih 14 neverovatnih godina. Ova emisija nas je učinila onim što jesmo i zauvek ću biti dužna svima koji su imali ulogu u oblikovanju naše karijere i zauvek promenili naš život.“

Prethodno odložena zbog pandemije koronavirusa, 19. sezona KUWTK počinje 17. septembra, nakon čega sledi 20. i poslednja sezona sledeće godine.