U životu sve kruži, pa i trendovi – to smo znali, ali, nikada nismo mogli da pretpostavimo da će se ikada dogoditi povratak mašni za kosu. Na modnim pistama i na crvenom tepihu, svi – od modela, do poznatih zvezda, pa čak i žena iz kraljevskih porodica, ne mogu a da svojoj frizuri ne dodaju jednu (ili dve) mašne od satena ili pliša i tako upotpune svoj romantični izgled.

A, za razliku od dizajnerskih torbi i drugih aksesoara, ove trake će vas koštati svega par stotina dinara. Što je još važnije, ne treba vam nikakvo umeće, a ni veliki trud: mašnu jednostavno stavite preko vezanog repa, kao što je to uradila Kate Middleton, ili je iskoristite da njom vežete kraj pletenice, na način na koji je to uradila Emily Ratajkowski. I zapamtite, što neurednije i nesavršenije – to bolje.

U nastavku pogledajte kako biste sve mogli da iskoristite mašnu za kosu.

View this post on Instagram

S A D I E S I N K 🏆 Back shot of @sadiesink_ for the @goldenglobes! – Prep: Paul Mitchell Neon Sugar Spray Texturizer for body and texture. Dry: Paul Mitchell Neon Emoji Express Ion Dry+ Dryer with a diffuser attached. Curl: Paul Mitchell Express Ion Unclipped 3-in-1 Curling Iron with a 1.25” barrel. Finish: Paul Mitchell Neon Sugar Tease Hairspray to create frizz-free volume with added shine. Accessory: Lelet NY Velvet Bow French Barrette. @leletny – #hair @ryanrichman using @neonhair #makeup @kayleenmcadams #stylist @mollyddickson @johnmarajr – #sadiesink #strangerthings #madmax #dior #wmag #goldenglobes #goldenglobes2017 #livebeautifully #ad #neonhair #paulmitchell #hairaccessory #hairaccessories #leletny

A post shared by RYAN RICHMAN (@ryanrichman) on