Da li ste spremni za novi Netflix mjuzikl koji će objediniti kraljice filma Meryl Streep i Nicole Kidman sa vokalskim rasponom Ariane Grande? Ho3 magazine je za vas pripremio sve što treba da znate o adaptaciji brodvejske predstave “The Prom”.

U aprilu je Murphy, čovek koji je radio American Crime Story i American Horror Story, najavio da radi na Netflix adaptaciji predstave The Prom. Mjuzikl, koji je baziran na knjizi Boba Martina i Chada Beguelina, prati priču srednjoškolke Emme kojoj nije dozvoljeno da povede svoju devojku na maturu.

Svi znamo da kad god je Murphy uključen u projekat to neosporno podrazumeva i kvalitetnu glumačku postavu. U utorak je Deadline objavio da će pored Meryl Streep i Nicole Kidman u ovom mjuziklu zaigrati i James Cordon i Andrew Rannells. Njima će se pridružiti i Ariana Grande koja će igrati devojku glavne akterke Emme, Alisu.

Film još uvek nije krenuo sa snimanjem tako da zvanični datum premijere još uvek nije poznat. Bilo kako bilo, šuška se da je Murphy zakazao početak snimanja za decembar kako bi se već na jesen 2020. film mogao naći u bioskopima i na Netflixu. Za više informacija nastavite da pratite Ho3 magazine.