Rihanna je ponovo pokazala koliko je uspešna u svakom poslu – ne samo u šoubiznisu. Naime, njena kompanija našla se na listi brendova koji su prodrmali tržište, a koju je objavio magazin AdWeek.

Rihanna se potrudila da obuhvati što širu ciljnu grupu i da svakome ponudi nešto drugačije, čime je stekla veliki broj vernih potrošača. Prilikom lansiranja brenda Fenty Beauty, predstavila je čak 40 različitih nijansi tečnog pudera što je rezultovalo oduševljenjem potrošača i pozitivnim kritikama na društvenim mrežama. Ništa drugačije nije postupila ni sa svojom linijom donjeg veša – svi njeni proizvodi mogu se pronaći u velikom opsegu veličina, za žene svih doba i građe.

Na listi brendova koji su prodrmali tržište našao se i online fenomen Fashion Nova, koji je doslovno eksplodirao na Instagramu. A kako i ne bi, kada ga reklamiraju svi vodeći influenseri, uključujući Cardi B. koja je za njih kreirala i kolekciju za koju već postoji lista čekanja. AllBird, koji proizvodi ekološke patike, počeo je kao start up, a za samo dve godine zaradio je 100 miliona dolara.

Još jedan interesantan brend, je, paradoksalno, Brandless – e-commerce platforma koja prodaje nebrendirane ekološke proizvode po pristupačnim cenama. Kompletnu listu brendova pogledajte ovde.