Ako ste poslednjih dana u potrazi za modnim idejama zalutali na Zarin webshop, verovatno ste primetili nešto drukčije fotografije artikala. Umesto uobičajenih studijskih fotografija, zatekli ste one koje više liče na slike iz privatnih albuma. I niste se prevarili. Naime, Covid-19 zaustavio je sve poslove koji nisu neophodni, pa tako i snimanje artikala za online shopove. Modna snimanja bila bi posebno teška za organizaciju ovih dana- Make up artisti i frizeri morali bi šminkanjem i friziranjem da dodiruju modele iz blizine manje od 2 metra. Nijedan od tih uslova, svakako, nije u ovim trenucima moguće zadovoljiti.

No, novi modeli ipak stižu u Zarina skladišta pa se ovaj španski brend dosetio sledeće ideje- modelima s kojima inače sarađuje poslali su odevne komade na kućnu adresu i dali su im slobodu da ih fotografišu na način na koji žele.

Od legendarne Malgosie Belle, do mlade Care Taylor ili street style manekenske zvezde Giedre Dukauskaite, svaka od odabranih manekenki pokazala je veliku kreativnost, pokazavši artikle na različite načine. Od fotografisanja ispred ulaznih vrata, skakanja po krevetu pa sve do lenčarenja na udobnim sofama, svaka od fotki prikazuje trenutke slične onima kakve i sami trenutno proživljavamo.

Naravno, i najnoviji Zarini artikli su ultra poželjni i trendi kao i obično- na Wishlistu smo već stavili slip suknje zebrastog printa, bordo bermude i cvetnu mini haljinu. Aplauz Zari na odličnoj ideji, videćemo hoće li ostali modni brendovi slediditi ovaj pametni novi princip.