‘Predivni mali blagoslov odabrao me je da budem njena majka. Tako sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, nema reči kojima bih opisala doživotnu vezu koju sada s tobom delim, moj anđele. Nema veće ljubavi’, napisala je u objavi na svom Instagram profilu Naomi Campbell.

Naomi je dugo govorila da želi da postane majka kada za to dođe vreme, a čini se da je, bližeći se 51. pokazala da nikad nije kasno. Na predivnoj vesti čestitali su joj brojni prijatelji iz sveta showbusinessa i mode, među kojima i Marc Jacobs koji je napisao ‘Danas je dan?!?! Neverovatno. Kako je ona srećna i kako si ti srećna! Bićeš predivna majka’, a Donatella Versace: ‘Naomi, danas sam od sestre postala tetka!!!! Tako sam srećna zbog tebe i ne mogu dočekati da je upoznam! Puno, puno ljubavi, Donatella i Allegra’.

No, osim same Naomi, vesti se verovatno najviše obradovala njena majka Valerie Morris Campbell koja je objavila istu fotografiju uz reči: ‘Čestitke mojoj ćerki Naomi na rođenju deteta. Malo je reći da sam oduševljena s obzirom da sam dugo čekala da postanem baka.’

Čestitamo srećnoj porodici!