Još u drugom razredu srednje škole, Džeri Lorenco, osnivač streetwear marke Fear Of God, iskazivao je strast prema patikama. Naročito mu je zapao za oko Nike Air Raid model, koji je prvi put video na školskom drugu. Lorenco se divio bojama, suptilnim nijansama geometrijskih oblika i jačinom prednjeg dela patike obloženog trakama.
„Kada je drugar ušetao sa Air Raid patikama, niko mi nije sugerisao da treba baš toliko da mi se svide. Bio sam očaran dizajnom i bojama. Pomislio sam, da li moguće da postoje ovakve patike?“ govorio je Lorenco.

Kako je se sve više i više interesovao za nastanak Air Raid modela, Lorenco je otkrio da je model rađen po košarkaškom obliku, nalik čuvenim džordankama. U sopstvenoj interpretaciji Lorenco je dizajnirao Nike Air Fear Of God za proleće/leto 2019. Patike će se pojaviti u tri različite boje- crnih, belih i platinastih tonova. Lorenco se odlučio da pored ovog maestralnog tria, dizajnira mint zelene i narandžaste modele.

Patike se očekuju 27. aprila u odabranim maloprodajnim objektima zajedno u paketu sa majicama, duksevima sa kapuljačom i drugim Nike Air Fear of God modnim detaljima.