Zmijski print zauzeo je vodeće mesto u svetu mode. Danas ovaj dominantan print pop kulture možemo naći kako na high-end luksuznim kolekcijama, tako i na streetwear linijama. Jordan 11 Low model u zmijskom dezenu, najavljen početkom januara, sprema se da otvori velika vrata tržišta u junu ove godine. U međuvremenu, svi fanovi Nike obradovaće se povratkom Air Force 1 “Python Snake” modela, ali u savremenijoj formi.

Model iz 1996. godine, Air Force 1 “Python Snake” oslanja se na tradicionalnu Nike estetiku i slavi evoluciju Nike Sportswear linije. Nike Air Force, crni brending na jeziku, vraća nas u više od dve decenije unazad, kada je ovaj model bio itekako popularan. U potpunosti prekriven belom kožom mat efekata sa dva Swoosh Snake znaka, koji daju kompletan dizajn i odsjaj ovom modelu. Oba Swoosh znaka zmijskog printa se nastavljaju u predelu pete, gde je takođe istaknuto ustaljeno Nike Air brendiranje.

Patike će biti dostupne od 22. maja na nike.com i kod izabranih maloprodavaca po ceni od 130$. Dok čekate da izađu, bacite još jedan pogled na ovaj večni model i uživajte!

Patike stižu u kompletu sa čarapama istog dezena.