High street brend H&M svake godine donosi uzbudljive modne saradnje s modnim kućama i dizajnerima, umetnicima i influenserima. Za jesenju sezonu švedski high street gigant pripremio je još jednu uzbudljivu modnu saradnju. Zavodljiva, mistična i drugačija od svih H&M saradnji do sada, uskoro stiže kolekcija The Vampire’s Wife x H&M.

Engleskog senzibiliteta u stavu, američkog u stilu i s mračnom evropskom dušom, The Vampire’s Wife je kultni britanski brend koji umetnice, filmske zvezde i modne insajderke obožavaju. Iza brenda se nalazi Susie Cave, a u samo četiri godine njene haljine su jednako mračne, koliko i romantične osvojile modni svet. Sada, haljine slične onima koje su nosile Sienna Miller i Keira Knightley, Alexa Chung i Sarah Jessica Parker Susie je kreirala za high street brend H&M.

The Vampire’s Wife x H&M kolekcija donosi spoj prepoznatljive estetike britanskog modnog brenda obavijenog mistikom i fokusa na održive materijale. Zvezda kolekcije su zavodljive haljine, s detaljima koji nas vode u viktorijansko doba i siluetama koje će osvojiti sve moderne romantičarke. Raskoš baršuna, čipke, tamne palete boja i efektnih detalja dodatno je naglašena komadima nakita u zlatnoj boji i s privescima različitih motiva.