Da li ste ikada pomislili da imate vodootporne patike, a da su pritom veoma atraktivnog dizajna? U novim Mars Yard Overshoe patikama bićete primećeni i na Marsu! Jedinstvene patike namenjene su za sva godišnja doba.

Svoju prvu kolaboraciju urbani dizajner Tom Sachs i Nike ostvarili su u 2018. godini. Silueta Mars Yard još pre godinu dana, zakoračila je duboko ispred svog vremena, a za par dana očekuje nas njen povratak. Patike Nike Mars Yard Overshoe imaju prišiven zaštitni omotač, koji je prekriven vodootpornim Dyneema materijalom. Zaštitni omotač napravljen je od fleksibilnog materijala koji se vrlo lako povlači na dole kako bi vaše stopalo moglo da diše.

Patike karakteriše učkur za zatezanje i dve magnetne kopče, koje pružaju siguran konformitet stopalu. Kombinacija prisutnih boja je smirena i klasična, kobalt – kraljevsko plava nijansa sa elementima crvene na kopčama i peti.

Nike Mars Yard epohalni model biće dostupan od 9. maja. Na sajtu endclothing.com imate ponuđenu registraciju za rezervisanje ovog unikatnog modela na vreme po ceni od 605$.