Stalno rastuća lista poznatih ličnosti koji osnivaju svoje brendove za negu se uvećava. Pharrell Williams zakoračio je u beauty svet i najavio lansiranje svoje linije Humanrace za 25. novembar.

Tri proizvoda – sredstvo za čišćenje, piling i hidratantna krema – koji će svoje lansiranje imati online, a svaki artikal će biti pakovan u šumsko zelenu bočicu. Humanrace je univerzum proizvoda i ljudi koji su posvećeni potrazi za dobrobiti, navodi se na zvaničnoj web stranici brenda. Verujemo da svaki pojedinac ima potencijal da bolje razume sebe i da se svakodnevno budi osećajući se moćnim da dobre namere pretvori u akcije. Naš cilj je da vam pomognemo u ovoj potrazi, kažu na zvaničnoj stranici brenda.

Williams je otkrio da je sredstvo za čišćenje Rice Powder Cleanser, formula na bazi suvog praha namenjena za mešanje sa vodom. Istaknuti sastojci uključuju AHA i kaolinsku glinu.

Krema za hidrataciju, koja ima kremastu formula sadrži ekstrakt snežne pečurke, pirinčanu vodu i niacinamid. Debitantsku kolekciju još čini i Lotus Enzyme Exoliant koji sarži glikolnu kiselinu. Još uvek nema potvrđenih informacija da li će se standardna linija u budućnosti proširivati.

Oslanjajući se na prakse održivosti, Humanrace pakuje proizvode u koje je ugrađena 50-postotna reciklirana plastika nakon konzumiranja. Proizvodi su takođe namenjeni ponovnoj upotrebi i ponovnom punjenju.