U poslednje vreme susretali smo se sa raznim retro Puma modelima, osavremenim novim dizajnom. Ovoga puta brend je probio granice tako što je dodao futurističke elemente dizajna na svoju dobru poznatu RS siluetu iz 80-tih. Forth Dimension je kompletno nova linija ekscentričnih formi i najsmelijeg dezena do sad.

Intenzitet mahom svetlih boja i tekstura čine ovaj model spremnim za letnje avanture. Đon je prekriven prozračno ljubičastim tonovima sa primesama narandžaste i svetloplave. Ovakav sklop boja istaknutih na đonu je veoma neobičan i redak primerak u footwear svetu. Antilop je dominantan materijal u kombinaciji sa prirodnom kožom naglašenom posebno u predelu vezivanja. Puma „Fair Aqua“ kolorit prominentan je u predelu gornjišta i pruža veliki kontrast crnim elementima fluorescentne pigmentacije u predelu međuđona. Brendiranje na jeziku i međuđonu daje finalni pečat ekscentričnom Forth Dimension modelu.

Posetite us.puma.com kako biste ugrabili ovaj nesvakidašnji model na vreme! Puma RS-X „4th Dimension“ prodaje se po ceni od 110$.