Da Reebok ohrabruje mlade ljude u ostvarenju njihovih snova, o tome najbolje svedoči zainteresovanost za 21-godišnjeg Khalida, nominovanog za dobijanje Gremi nagrade 2020 u kategoriji najbolje muzičke numere. Internacionalna zvezda, R’n’B pevač i tekstopisac Khalid, debitovao je 2016. sa numerom “Location”, a do sada je dobio čak šest Gremi nominacijama.

Reebok je u Khalidu pronašao ideal generacije Z. Autentičnost, harizma i prirodna energija mladog pevača podstakli su Reebok da ga angažuje za prolećnu Sport the Unexpected kampanju.

Khalid je na Instagram mreži podelio fotografiju na kojoj se igra sa svojim psom kao signal budućeg partnerstva. Na fotografiji, tinejdž zvezda nosi Club C 85, dok je pas Maui odeven u trenerku sa potpisom Reebok.

“Osećaj da ću sarađivati sa Reebokom je divan. Volim način na koji Reebok kombinuje staro i novo, i tako odaje priznanje tradiciji sa osvežim kolekcijama. Verujem da ćemo inspirisati nove generacije da budu svoje i iskoriste prilike u životu”, zaključio je Khalid.