Francuski sinonim za luksuz i neprikosnoveni kvalitet, Hermès, postao je emocionalna potreba ljudi širom sveta. Kada bismo posmatrali celokupni uticaj modne industrije na čoveka, otkrili bismo da gotovo ne postoji pripadnica lepšeg pola, koja bar jednom nije želela da ponese jednu od IT tašni.

Francuska nastavlja svoju modnu tradiciju u prepoznatljivom romantičarskom stilu. Hermès kao modni lider u Francuskoj, odlučio je da proširi svoje prodajne objekte na susedni Njujork. Blještave marame na skejtbordovima, rafinirane kožne torbe, ekskluzivni bicikli, samo su neki od modnih ukrasa nove Hermès prodavnice.

U Hermès maniru, svečana dvorana Skylight u Njujorku, prethodno veče postala je pravi hedonistički raj. Iz jedne svečane sale se ulazilo u drugu i svaka je mamila luksuzom na svoj način.

U crvenom, somotskom enterijeru sa vertikalnim šankom služio se prvoklasni francuski šampanjac.

Prostorija koja evocira rajski vrt, poput čuvenog francuskog parfema Eden, bila je ukrašena autentičnim drvećem, čokoladom, svetlucavim lusterom.

Kuhinja osvetljena blago zelenim svetlom, bila je prepuna veštih majstora kuhinje, koji su na kreativan način vodili računa o nezaboravnom gostoprimstvu.

Kraljevska soba u odisala je svežinom švedskog stola, na kojem su bili prelepo dekorisani francuski specijaliteti. Svaki specijalitet na stolu imao je svoju umetničku dekoraciju, artičoke u obliku labuda, figuralno postavljen specijalitet od jastoga na telefonu (evociranje nadrealističke umetnosti Salvadora Dalija).

Viktor Cruz, Emmy Rossum, Jason Wu, Constance Jablonski uživali su sve vreme u Hermès ekstravaganciji, ne skrivajući svoje oduševljenje prema ambijentu u kojem su se našli.