Louis Vuitton nije samo jedan u nizu skupocenih brendova. Tu činjenicu potvrđuje i poslednja kolekcija reprezentovana u znaku monogram torbi sa ugrađenim OLED digitalnim ekranom.

Francuski modni gigant uspostavio je saradnju sa high-tech kineskom kompanijom Royole. Zajedničkim snagama, na prepoznatljivoj LV monogram šari, kineski Royole konstruisao je savitljive ekrane sa fleksibilnim senzorima.

Kolekcija nosi naziv “Canvas of the Future” i premijerno je predstavljena na ženskoj modnoj reviji Cruise 2020 u Njujorku. LV oglasio se sa tvrdnjom da je savremena kolekcija zapravo “fuzija tehnologije i umetnosti”. Instagram nalog @dlouisvdotcom stavlja do značaja da je ekran na bucket torbi urađen u touchscreen tehnologiji i pojavljuje se sa obe strane. LV tradicionalni monogram poprimio je avangardni konstrast zahvaljujući OLED ekranima, koji prikazuju gradske scene i urbane predele u neonskim bojama.

Torbe dolaze u dve forme. Duffle, ručne torbe imaju ugrađena dva OLED ekrana na istoj strani, koji prikazuju video sadržaje različitih metropola. Bucket torbe imaju po jedan ekran sa obe strane, koje spaja cilindričan oblik.