Ho3 magazine vas je već prošlog meseca upoznao sa svim Air Fear of God 1 minimalističkim modelima, koji će se pojaviti u predstojećoj letnjoj sezoni. Kreativni Džeri Lorenco odlučio se za dve neočekivane modne iteracije modela Air Fear of God 1. Dva nova modela – narandžasti “Orange Pulse” i rezedo “Frosted Spruce” slede već isprobanu footwear konstrukciju mrežastog gornjišta. Da li ste se zapitali zašto baš sad Džeri Lorenco najavljuje dve nove nijanse boja na svom high-top modelu?

Naime, nakon što je Nike debitovao sa high-top patikama u decembru prošle godine, Swoosh etiketa pored uobičajenih crno-belih kombinacija, za letnju kolekciju zahtevala je tropske boje. Džeri Lorenco prepoznao je potrebu za egzotičnim nijansama i došao na ideju da usavrši Air Fear of God 1 kolekciju. Obe verzije imaju prisutan Air jastučić po šablonu Air Force 180, koji u svojoj ledeno sivoj nijansi pruža suptilan, ali primetan kontrast ovom solarnom modelu. Da li vam se dopada Air Fear of God 1 u varijaciji narandžaste i zelene?

Ako da, pripremite se za 1. jun i posetite veb-sajt Nike sneakers. “Orange Pulse” i “Frosted Spruce” prodavaće se po ceni od 350$.