Poznata pevačica Taylor Swift otkrila je da sprema kolaboraciju sa modnom ikonom današnjice- Stellom McCartney. Naime, ona je objavila sliku na svom Twitter nalogu, gde njih dve drže skice svoje kolekcije dok se u pozadini nalazi zid prepun slika koje su ih inspirisale.

Šta znamo o kolekciji do sada? Izgledaće “slatko”, ako je sudeći po rečima Taylor Swift. Pored toga, kolaboracija je inspirisana njenim novim albumom koji nosi naziv “Lover”. Kolekcija će obilovati smelim bojama i biće mladalačkog duha.

Svi već znamo da je Taylor Swift velika ljubiteljka mačaka te tako nije iznenađenje činjenica da će se njene mačke naći kao print na mnogim komadima ove kolekcije.

Opšte je poznato da je Stella McCartney neko ko se zalaže za prava životinja. Osim toga što ova kolekcija ne uključuje kožu ona će nositi i etiketu “sustainable”. Kolekcija sadrži majice, dukseve, jakne i torbe u nebo plavim bojama kao i u drečavim veselim bojama koje karakterišu novi album Taylor Swift.

Kada će kolekcija biti dostupna? Ukoliko ste Taylor Swift fan, možete online pratiti sve apdejtove u vezi sa novom kolaboracijom.