Jedan od Samsungovih budućih telefona bi mogao imati displej koji je u potpunosti bez okvira oko ekrana. Stranice telefona bi se koristile kao dodatni displeji sa kontrolama dodira, a ovo je Samsung već predstavio preko Galaxy Edge premijum modela.

Fotografije iz patenta za pomenuti uređaj su nedavno primećene na WIPO (World Intellectual Property Organization) listingu, a donosi nam ih sajt LetsGoDigital. Dokumentacija opisuje da je displej telefona fleksibilan, ali nema detalja o stranicama uređaja sem onoga što se vidi na skicama. Ono što patent sugeriše, jeste da će mikrofon, prednja kamera i senzori biti smešteni ispod displeja.

Takođe, izgleda da telefon nema ni priključak za slušalice ni USB Type-C port, što znači da će se puniti samo bežično. Naravno, kako se radi samo o patentu, neke od ovih komponenti su možda uklonjene namerno jer nisu bitne u ovom slučaju.

Samsungov patent otkriva i da displej telefona može da ima različite formate, uljučujući pravougaonik i poligon. Rendere telefona je kreirao sajt LetsGoDigital, a više fotografija je dostupno u linku izvora.