Aplikacije pomoću kojih možete pratiti datume puštanja u prodaju najnovijih modela su novi način da izbegnete da se vaš omiljeni par rasproda pre nego da ga se domognete. U nastavku teksta pogledajte naše favorite.

1) Najbolja retail aplikacija je definitivno Finish Line. Osim što se možete informisati o cenama i brendovima patika uz pomoć nje, Finish Line predstavlja i jednu od bogatijih online platformi za kupovinu vaših omiljenih modela. Jednostavan dizajn i jasno odvojene kategorije čine je vrlo jednostavnom za korišćenje.

2) Što se tiče preprodaje patika naš favorit je svakako GOAT. Ono što je izdvaja od konkurentnih aplikacija za preprodaju patika jeste minimalistički dizajn i user-friendly navigacija.

3) Nike SNKRS je po našem mišljenju najbolja brend aplikacija. Nije ni čudo budući da obiluje raznovrsnim sadržajem i nudi najekskluzivnije kolaboracije, poput one sa OFF-WHITE-om i mnogim drugim brendovima.

4) Naš izbor za praćenje datuma pristizanja patika u prodavnice je Eastbay. Uz pomoć sekcije “Release”, koja se nalazi u sklopu same aplikacije, možete se informisati o modelima brendova Puma, Nike, Adidas, itd. koji uskoro izlaze na tržište.

5) Titulu najinovativnije aplikacije ponela je Wanna Kicks. Da li ste ikada poželeli da probate neki model patika a da ne morate da napustite vaš stan? Sada, uz pomoć virtuelne realnosti, koristeći samo vašu kameru to i možete.

Ukoliko vi imate neki predlog, pišite nam u komentarima i rado ćemo isprobati.