Ho3 magazine je upravo otkrio izlazak novog Adidas modela na tržište. Patike su već ponele epitet „Vanta“ po najcrnjem materijalu na svetu tzv. Vantablack, koji je izumela britanska kompanija Surrey NanoSystems. Vantablack materijal apsorbuje 99.99% svetlosti. Postoji velika mogućnost da će novi model biti obavijen reflektujućim 3M materijalom. Iz tog razloga, ovaj model učiniće da zasijate u mraku.

Kožni delovi patika oko rupica za pertlanje i duž gornjišta javljaju se u nešto svetlijoj nijansi crne. Mrežasti materijali, koji su takođe smešteni u gornjem delu, prekriveni su najtamnijoj nijansom crne koja postoji. U predelu međuđona BOOST 700 V2 modela, dve sive linije u obliku čaure daju snažan kontrast tamnini Vanta materijala. Ovakva kombinacija crnih nijansi i materijala, pruža patikama veoma dinamičan dizajn. 3Stripes Adidas brendiranje prisutno je na predelu pete, kao i na međuđonu.

YEEZY BOOST 700 V2 „Vanta“ model prodavaće se po ceni od 300$ od 29. juna na adidas.com, YEEZY SUPPLY, kao i u odabranim maloprodajnim objektima širom sveta.

Još jedan Adidas model koji izlazi u junu – YEEZY BOOST 350 V2, možete pogledati na: https://ho3magazine.com/skroz-crne-adidas-yeezy-boots-350-v2-realizovace-se-u-junu/.