Kupovina nekretnine od skoro 750m2 nije odluka koja se donosi brzo. Osim ako niste proslavljeni pevač opere poput Andree Bočelija.

“Ishitreno sam doneo odluku da kupim vilu na italijanskoj obali. Iako se radi o važnoj životnoj odluci, smatram da pri kupovini kuće treba biti racionalan ali i da treba da se oslonimo na sopstveni instinkt. Osetio sam da bih ovde mogao da odgajam svoju decu i znao da je to to.”, rekao je Bočeli.

Naravno, teško je ne zaljubiti se u ovakvu kuću koja je poznata i pod imenom Villa Alpemare. Ova nekretnina nalazi se na obali Toskane, u regiji poznatoj kao Versilija. Od drugog svetskog rata do kasnih 90-tih godina, korišćena je kao hotel namenjen za sve one koji žele da posete regiju Forte dei Marmi.

Pre nego da se odluči da kupi kuću, Bočeli je ipak potražio mišljenje stručnjaka- svog brata, arhitekte Alberta Bočelija.

Renovacije ove vile trajale su skoro godinu dana i podelile je na tri zasebne celine. Prvi sprat obuhvata dnevnu sobu i trpezariju. Drugi sprat kancelarije, muzički studio i sobe za goste dok je treći sprat rezervisan za privatne odaje.

U nastavku pogledajte ekskluzivne fotografije luksuznog doma proslavljenog muzičara. Uživajte!