Matthew M. Williams, osnivač brenda ‘ALYX, otpočeo je svoju drugu saradnju sa Nike brendom. Zajednički model Free TR 3 SP konačno je ozvaničen i na globalnom nivou se pojavljuje 27. juna. Kolekcija sadrži mušku i žensku liniju patika. Muška verzija namenjena je za trčanje i sadrži specijalne Vibram krampone i rajsferšlus za brže obuvanje. Vibram kramponi javljaju se u crnoj, crvenoj i beloj boji. Ženska verzija je slip-on varijanta sa Nike Elite Elite High Quarter Sock čarapom, koja se savršeno prilagođava nozi.

Boa Fit sistem pertlanja sa ultratankim pertlama ojačan je posebnim trakama. Neobični model nastao je kao spoj izvanrednih tehničkih procesa i tradicionalnog Nike umeća izrade kvalitetnih patika.

“Ove patike predstavljaju multifunkcionalnost našeg modernog pogleda na svet. Veoma smo ponosni na našu uspešnu saradnju sa Vibramom na realizaciji gumenog đona, koji omogućava ovim patikama korišćenje kako u teretani, tako i u uobičajenim, dnevnim okolnostima.”, izjavio je Matthew M. Williams.

Od 27. juna Matthew M. Williams x Nike Free TR 3 SP model možete naći na nike.com.