Bila je to najbolje čuvana modna tajna u proteklih godinu dana. Juče je svet konačno dobio priliku da vidi sve komade Rihannine prve Fenty odevne kolekcije. Rihanna menja modnu istoriju kao prva crna žena na poziciji umetničkog direktora i CEO-a LVMH brenda. Imajući u vidu njenu moć kao influencera i broj pratilaca koji posmatra svaki njen poslovni korak, nema sumnje da će Fenty kolekcija naići na veliki uspeh.

U kolekciji se jasno ogleda Rihannin prepoznatljivi odevni stil, neke od komada zvezda je već nosila u javnosti i objavljivala na instagramu, tako da izbor nije iznenadio njene pratioce. Kolekciju odlikuju jednostavne boje, strukirane siluete sa izraženim naramenicama i waist bag kao neizostavni trend. Look dopunjuju futurističke naočare za sunce i jednostavne sandale sa kaišićima. Kao jedan od favorita izdvaja se denim haljina koja se sužava u struku, u kombinaciji sa identičnim dzinsom ili kao samostalni komad.

Fenty kolekcija biće u online prodaji od 29. maja, a prvi kupci imaće priliku da izaberu svoje komade u pop-up store-u u Parizu već 24. maja.