Za sezonu proleće-leto 2019, Supreme je pripremio dva nova izdanja Air Jordan 14 modela. Nakon prošlonedeljnog izlaska u prodaju, patike su za samo nekoliko dana rasprodate, tako da je Nike rešio da svojim vernim kupcima ponudi još jednu priliku. Oba para u crno-plavoj i belo-crvenoj kombinaciji dolaze sa metalik nitnama, koje čine ovaj model posebnim. Džordanova autentična kožna jakna, koju je i sam nosio, poslužila je kao inspiracija za nastanak serija nitni, koje čine osnovni detalj. Patike sadrže mnogo Supreme streetstyle i Jordan simbola. Jedan od najjačih simbola je svakako Jumpman logo na bočnoj strani, nalik Ferrari-Air Jordan modelu, i čuvena oznaka “23”, broj koji je Majkl Džordan nosio na svom dresu.

Supreme x Air Jordan 14 su zvanično izašle 13. juna u SAD-u, a samo dva dana kasnije pojavile su se u Supreme radnjama u Japanu. Maloprodajna cena iznosi 248 USD.

Poslednji apdejt: Supreme x Air Jordan 14 očekuju ponovnu realizaciju 19. juna usled velikog uspeha ostvarenog tokom prethodne nedelje. Posetite nike.com kako biste ugrabili svoj par omiljenih džordanki.