Dejvid i Viktorija Bekam stupili su u brak 1999. godine. Od tada su ambiciozno koristili svoja imena da naprave unikatan brend, u rangu od pantalona do viskija. Čak i danas, u eri Instagram-a, njihov uticaj je sveprisutan.

Ovaj bračni par se sigurno nije proslavio u okviru svojih profesija. Fudbalski trener Aleks Ferguson na listu top 4 fudbalska igrača svih vremena, nikad nije uvrstio Bekama. Međutim, famozni supružnici na vreme su shvatili da slava nestaje, ali da je brend večan. Od momenta kad su se uzeli, bili su izuzetno zastupljeni u svim svetskih medijima. To im je davalo snažan vetar u leđa da stvore nešto veliko. Viktorija je smatrana kraljicom inovacija. U sve svoje proizvodne linije, ova dama od stila, sukcesivno je uvodila novine.

Prošlog meseca, Bekamovi su zvanično poneli titulu milijardera. Možda nisu na nivou Kardašijanovih, ali su svakako na veoma zavidnom finansijskom nivou. Od sume koju mesečno zarađuju, mnogima bi se zavrtelo u glavi. Victoria Beckham modni brend, osnovan 2008. godine, još uvek je u ogromnom profitu, što nije baš uobičajeno za modnu industriju.

Kroz svoje brendove, ali i drastičnu promenu izgleda, Viktorija je uspela da ostvari ličnu reputaciju. Njeni verni klijenti veruju u njene proizvode, koji su postali garancija kvaliteta, dugoročnosti i inovativnosti.

Takođe je veoma značajan Dejvidov poduhvat sa njegovim dugogodišnjim menadžerom Sajmonom Fulerom. Naime, njih dvojica su sklopili saradnju da lansiraju sportske proizvode na kojima neće biti samo Dejvidov lik kao distinktivno obeležje brenda. Dejvid je čvrsto odlučio da svoj život ostavi malo iza kamere, a da li će mu se ta odluka odraziti na vrtoglavi uspeh, još ćemo videti.