Pošto želimo da se zaštitimo od zime, nosimo slojeve i slojeve odeće na sebi i umotavamo se u šalove i kape kako bi nam bilo toplije. Ipak, iako želimo da nam je toplo, mi takođe želimo da izgledamo lepo i privlačno, a priznaćete da je to teško kada izgledate kao naduvani balon ispod debelih jakni.

Zbog toga smo mi odlučili da vam damo par saveta i pomognemo vam da budete najveći stylish, čak i kada su napolju ledene temeprature.

1. Odgovarajuća kapa

Kapa greju vašu glavu, ali ako ih ne nosite kako treba ili nosite kapu koja vam ne odgovara, izgledaćete presmešno. Zbog toga je bitno da pronađete kapu koja odgovara vašem licu i vašem stajlingu. Ako ste sportski tip, klasične kape na preklop će biti savršene, a ako ste neko ko voli elegantnije oblačenje, onda možete potražiti malo elegantnije kape ili šešire koji će dopuniti vaš elegantni stil.

2. Pravilno vezan šal

Ako šal samo umotate oko glave i ako se ne potrudite da ulepšate njegov izlged, onda nećete izgledati privlačno i uredno.

3. Brada

Veliki broj mušakraca voli da pusti bradu tokom zimskih dana, jer brada štiti i greje lice od hladnog vazduha. Zbog toga je vrlo važno da vaša brada bude uredna i sređena. Ako dopustite da vam brada bude neuredna i nesređena, onda nećete biti magnet za devojke.

4. Kvalitetni kišobrani

Kišobran je neizbežan kada stigne decembar, pa je zbog toga bitno da imate kišobran koji će biti reprezentativan i koji će dopuniti vaš stil. Ako nosite jeftini kišobran koji se raspada, onda nećete ostaviti dobar utisak.

5. Džemperi

Obavezno nosite džempere, jer ih možete upariti sa košuljama, sakoima, blejzerima. Džemperi su topli i elegantni i učiniće da uvek izgledate kao milion dolara. Samo izbegavajte džempere sa Božićnim motivima, jer su oni totalni promašaj.

6. Cipele

Za kraj, potrebno je da imate odgovarajuće cipele koje će vas pre svega zaštiti i koje će vas utopliti,ali i koje učiniti da izgledate lepo i moderno. Kanađanke su odličan primer, jer su udobne i izgledaju sjajno, a takođe se lako uklapaju sa ostalim stvarima.