Nike ISPA filozofija bazira se na četiri osnovna principa: improvizacija, skupljanje, protekcija i adaptacija. Pokrenuta tokom prošle godine, ISPA filozofija uvek traži način da patike prilagodi životnoj sredini. Kako nam predstoji jesen, ISPA revolucionarna tehnologija daje pravo rešenje za adekvatnu zaštitu i tokom najgorih vremenskih uslova.

Do sada se ISPA primenjivala na React Element 87 i 85, Air Max 270 i Vapormax modelima, a na red je konačna došla najpopularnija Nike linija u 2019. godini – Air Max 720. Na 720 međuđonu utisnuti su kružići koji služe za pojačavanje otpornosti. “Improvizacija” je postignuta ugradnjom sintetičkih, meš materijala i asimetričnim jezikom na gornjištu. Na peti stoji grafički natpis “Contains High Pressure Nitrogen”. Narandžasti i plavi umeci na peti pojačavaju izdržljivost i mogu da se skinu po potrebi.

Air Max 720 “Summit White/Black/White” i “Black/Reflect Silver” su pametan odabir patika u kojima ćete se osećati zaštićeno tokom čitave jeseni. Dostupne su od 7. septembra na nike. com, bele po ceni od 215$, dok će crni model iznositi 226$.