Uzbudljivo. Ekstravagantno. Drugačije. Sara Jaramillo, bivša dizajnerka Yeezy brenda, čvrsto je odlučila da se upusti u ozbiljan poduhvat i osnuje sopstveni footwear brend. ILYSM, naziv novonastale estetike, stremiće ka alternativnoj modi, a cene će biti pristupačne svima.

Vlasnica brenda plasirala je kao svoj prvi model, tabi-inspirisane patike. Kada bi napravili osvrt na sneaker trendove, Maison Margiel je jedan od poznatijih dizajnera tabi silueta.

ILYSM brend je odmah na početku rada zauzeo eco-friendly stav. Patike su napravljene od materijala dobijenih prirodnim putem, čime se kod potencijalnih kupaca podiže ekološka svest. Gornji deo je namenski konstruisan da uštedi 30% otpadnih materijala, jer je pleteni tekstil precizno iskrojen po obliku siluete.

U paketu sa patikama, dolaze specijalne čarape od merino vune i reciklirane pene za efikasno otklanjanje znoja i pružanje osećaja komfora.

Pod sloganom “Designed for everything, not for everyone”, prodaja počinje od 10. decembra na zvaničnom veb-sajtu. Maloprodajna cena tabi modela iznosiće 99$.