Samo nas dan deli od jedne od najvažnijih filmskih premijera godine! Na HBO GO stiže dugoiščekivani film ‘Zack Snyder’s Justice League’ koji je verovatno najnapetiji filmski naslov među ljubiteljima DC-jevih junaka. Glumačka postava dovoljna je sama po sebi da se o premijeri neprestano piše – Gal Gadot kao Wonder Woman, Ben Affleck kao Batman, Henry Cavill kao Superman, Jason Momoa kao Aquaman, Ray Fisher u ulozi Cyborga i Ezra Miller kao The Flash. Baš svi veliki superjunaci u jednom filmu koji je puno više od još jedne DC-jeve priče.

Zack Snyder trenutno je jedno od najinteresantnijih lica u svetu filma i da neko drugi potpisuje ovu priču – ne bi je zahvatio toliki hype kao sada.

Film koji izlazi 18. marta nije originalni ‘Justice League.’ Taj film je izašao još 2017. godine, a popratilo ga je potpuno razočaranje. Filmofil, reditelj Zack Snyder nije ga dovršio, već je na samom kraju snimanja odlučio da odustane. Njegova je vizija ‘Just Leaguea’ bila sasvim drugačija od samog početka snimanja – i kad govorimo o estetici i o samoj radnji. Popularni reditelj tragično je izgubio ćerku u martu te godine zbog čega je odlučio potpuno da napusti ‘Justice League.’ Zamenio ga je Joss Whedon – koji stoji iza Marvelovih kultnih ‘Avengersa’ čime su obožavatelji prvobitno bili zadovoljni.

Whedon je, ipak, odlučio ispočetka da snimi veliki deo filma, a rezultat je bio potpuni promašaj. Nekih Snyderovih likova nije uopšte bilo, izostao je njegov stil i način snimanja – iz mračne priče Whedon je ‘Justice League’ pretvorio u nešto skroz drugačije i ‘premlako’ za obožavatelje. Baš svi su zahtevali da izađe Snyderova verzija priče.

Snyderova prva snimljena verzija postala je gotovo filmski mit, niko nije znao šta se u potpunosti dogodilo s njom, postoji li uopšte.

Započela je cela kampanja na društvenim mrežama koja je tražila da konačno prikažu pravu verziju filmu, a pritisak na studio Warner Bros. postao je toliki da su morali da donesu odluku.

Upravo su zato vesti o izlasku filma ‘Zack Snyder’s Justice League’ odjeknule kao mala bomba među obožavateljima sveta superheroja.

‘ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE’ – PO ČEMU SE RAZLIKUJE?

‘Zack Snyder’s Justice League’ u mnogo čemu se razlikuje od filma iz 2017. godine. Likovi koje je Whedon izbacio sad se vraćaju zbog čega će radnja otići u potpuno drugačijem smeru. Film traje neverovatna četiri sata!