Dok ređa nagrade koje joj dodeljuje muzička industrija, slavna pevačica poreklom s Kosova, Dua Lipa, ozbiljno razmišlja i da počne da se bavi glumom.

Dua Lipa do sada ima 11 hitova koji su se našli među prvih deset na svetskim top listama, polica joj je krcata nagradama, a zapanjujuća je i činjenica da je njena muzika emitovana gotovo deset milijardi puta na Spotify-u, ali pevačica brusi svoj glumački talenat na setu spota za svoj novi singl „Love Again“.

U videu je ova pevačica odevena kao kaubojka i upravo je snimajući osetila zov sjaja i glamura velikog platna, te je odlučila da sledi primer svojih kolega Harija Stajlsa i Lejdi Gage. A da ozbiljno razmišlja o glumačkoj karijeri, Dua Lipa je potvrdila i u intervjuu za The Sun.

„Stvarno bih to volela. To je nešto što bih definitivno volela da istražim i shvatim, možda prvo s manjim ulogama“, ispričala je pevačica.

Opisala je i kako se oseća sve samopouzdanije u svojoj koži i kako je glumu otkrila kroz svoje različite spotove. „Stvarno me intrigira i uzbuđuje perspektiva da radim nešto drugo u određenom trenutku“, dodala je.

A postoji mogućnost da se pevačica okrene glumi i pre nego što bi se očekivalo, s obzirom na to da je bila primorana da odloži planiranu turneju Future Nostalgia.

Dua Lipa je priznala kako je bila „krajnje slomljenog srca“ jer je njena evropska turneja, kao i ona po Velikoj Britaniji odložena, ali se raduje šta će joj se vratiti iduće godine. Naime, turneja je premeštena za april iduće godine, a prvi je nastup predviđen za 16. april u Mančesteru.