Jedna od najboljih teniserki svih vremena vrlo je povezana sa svojom porodicom, naročito sa sestrom Venus, pa je pre pet godina kupila i započela uređenje kuće u Miamiju, nedaleko od domova svojih roditelja i sestre. Istovremeno, cvetala je romansa s Alexisom Ohanianom, pa iako je bilo prerano za velike planove o zajedničkoj budućnosti, Serena je dom uređivala s mišlju o sopstvenoj porodici. Temeljno preuređenje završeno je tek prošloe godine, a Serena je nedavno vrata svog luksuznog doma otvorila Architectural Digestu.

Začuđuje činjenica da ona na posedu nema teniski teren, no dok svi ostali u poslednjih godinu dana rade od kuće, Serena je odlučila da odvoji posao od vremena za porodicu.

Ipak, sport nije sasvim isključen iz životnog prostora, pa kuća ima teretanu sa saunom i bazen. Ideje za unutrašnje uređenje crpela je iz brojnih hotela širom sveta u kojima je odsedala tokom karijere, ali velika pomoć bila joj je i sestra Venus koja je 2002. osnovala kompaniju V Starr za dizajn enterijera.

Prozračnim prostorijama dominiraju umetnička dela koja goste dočekuju već na ulazu, najavljujući ugođaj koji se proteže celom kućom. Omiljena prostorija porodice za opuštanje je posebna soba za karaoke, u kojoj su hitovi poput I Will Survive i Bohemian Rhapsody zabranjene. Vrlo je važna bila i kuhinja za koju je uređaje birala u dogovoru s ličnim chefom, a kako izgleda dom iz snova slavne teniserke pogledajte u nastavku.