Efektne i ženstvene cipele jedan su od omiljenih modnih dodataka, ali i jedan od najboljih modnih trikova u svakom ormaru koji svaki look čini boljim i zanimljivijim. Svaka nova sezona donosi nove favorite, a na početku 2020. jedan od najvećih dizajnera cipela, Giuseppe Zanotti, predstavio je prve modele iz svoje kolekcije za sezonu proleće/leto 2020. i najavio neke od najvećih modnih trendova koje ćemo obožavati i nositi.

Uz sandale s tankim kaiševima, moderno izdanje Mary Jane modela s istaknutom platformom i ravne sandale za one dane kada želite preskočiti visoku potpeticu, u kolekciji za nadolazeće proleće/leto istakle su se Lilum sandale koje će se bez sumnje naći na listi najpoželjnijih modnih dodataka sezone.

Nakon cipela ukrašenim mašnama i draguljima, Giuseppe Zanotti za novu sezonu osmislio je novi efektni model koji osvaja na prvi pogled. Reč je o sandalama s visokom, tankom i elegantnom potpeticom i nekoliko tankih kaiševa. Jednostavnom modelu Zanotti je dao wow faktor uz pomoć raskošnog floralnog detalja – ljiljana izrađenog od meke kože.

U smeđoj, crnoj i zlatnoj boji, Lilium sandale deo su kolekcije za proleće/leto 2020. koju je sam Giuseppe Zanotti opisao kao ženstvenu, snažnu i senzualnu, dok je inspiraciju iza efektnog modela pronašao u lepoti prirode.

Lilium model, baš kao i ostatak modela s potpisom kultnog dizajnera, možete pronaći i kupiti na giuseppezanotti.com.