Kad je izašla 2019. godine, odmah je bilo jaso da će The Morning Show postati jedno od najboljih TV iznenađenja te godine. Baš svi su pričali o novitetu kojim se Apple TV smestio među prominentne streaming servise, a odlična imena na špici nisu odmogla.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steve Carell bili su ključna lica prve sezone. Inspiracija iza serije je društveni pokret #MeToo koji je do temelja uzdrmao Hollywood poslednjih godina. Aniston i Carell voditelji su prestižne emisije The Morning show, uživaju gotovo kultni i nedodirljivi status, a onda je Carellov lik optužen za seksualno uznemiravanje. Tako nastaje binge worthy televizijska poslastica u kojoj se mešaju brojni društvni problemi, a sve u okviru medija, novca i svetla reflektora.

Odbrojavanje do novih epizoda bliži se kraju jer druga sezona izlazi 17. septembra! Apple TV izbacio je i zvanični trailer koji nagoveštava odlične napete spletke. Vraća se glavna glumačka postava koja pokušava da posloži stvari nakon haosa nastalog u prvoj sezoni, a stižu i neki novi likovi koji će situaciju dodatno zakomplikovati. Fantastična serija sigurno će se naći na našoj listi za bingovanje u septembru!