Adele voli da čika fanove koji stalno nagađaju kada će tačno pevačica okončati petogodišnju pauzu, ali njen muzički povratak sigurno se ubrzava. Pokazujući svoj gubitak kilograma tokom jesenjeg gostovanja u američkoj emisiji “Saturday Night Live”, britanska zvezda upozorila je obožavaoce da će se sledbenica albuma “25” pojaviti najranije sledeće godine.

Ali sada bubnjar benda Pearl Jam, Matt Chamberlain, sugeriše da je Adelin ‘moćan i emotivan’ povratak bliži nego što čini nakon što je ovu nedelju proveo sa njom u studiju. Rekao je da ova 32-godišnjakinja zvuči “očaravajuće kao i uvek”.

Opisujući šta se dešavalo, 53-godišnji muzičar rekao je da ga je podilazila jeza od njenog moćnog vokala na seansama snimanja.

“Bilo je baš snažno i emotivno. Znate njen glas, ali biti preko puta nekoga poput nje, jednostavno je suludo. Čujete to na radiju i kažete: ‘Da, stvarno je dobro’, ali biti u sobi sa tim ljudima i osetiti tu energiju, jednostavno je neverovatno”, rekao je Chamberlain.

Kada su ga pitali dokle se stiglo sa Adelinim četvrtim albumom, bubnjar je rekao da je Adele u procesu pisanja i kako je snimio poneke bubnjarske deonice. Adele je nedavno izjavila da “iskreno nema pojma” kada će objaviti novu muziku.