Finale druge sezone serije The Mandalorian je bez ikakve sumnje bilo epsko i ostavilo je mnoge fanove bez daha, a onda, posle odjavne špice, dobili smo dodatnu scenu koja najavljuje potpuno novu seriju i to o Boba Fetu!

Naime, naziv serije je The Book of Boba Fett, a njene prve epizode stižu na Disney+ u decembru 2021. godine! Glavnu ulogu će tumačiti, naravno, Temuera Morison, a uz njega će biti još i Ming-Na Ven (Fenek Šand). Morisonu i Venovoj bi prema glasinama trebalo da se pridruže i mladi glumac Džordan Bolger i glumica Sofi Tačer.

Prema nepotvrđenim informacijama snimanje serije The Book of Boba Fett je već počelo početkom novembra ove godine, a priča serije bi trebalo da se dešava u vremenu kada i The Mandalorian. Uz to, spekuliše sa da bi serija mogla da sadrži obimne flešbek segmente kojima bi se opisao Fetov put od pada u sarlaka, pa do trenutka kada ga srećemo u The Mandalorian-u.

The Book of Boba Fett je samo jedna od deset serija koje će u narednih nekoliko godina biti objavljene na striming servisu Disney+.