Nalazimo se nadomak prolećne sezone koja će u potpunosti transformisati našu garderobu – tople kapute, baršunaste pulovere i visoke čizme zamieniće laganiji materijali, prozračnije siluete i otvorenije cipele. Ipak, jedan detalj ostaće isti – neutralna paleta koja spaja crnu i belu boju kao i zagasite i nenametljive bež, plave, zelene i smeđe nijanse još uvek će biti savršeni izbor.

Novi prolećni trendovi i komadi vratiće uzbuđenje u ormare i uneti dašak svežine u našu garderobu i svakodnevne kombinacije. Ipak, pregršt novih komada u našim ormarima istovremeno nametnuće i pitanje kako ih nositi?

Odgovor na brojne modne dileme krije se upravo u onim jednostavnim klasicima i basic komadima. Spojeni zajedno, i s dodatkom tek nekoliko trendi detalja iz modnog, ali i beauty sveta, oni će kreirati jednostavne kombinacije koje će odlično pristajati gotovo svakoj prilici.

Šta spojiti zajedno i kako izvući maksimum iz prolećne garderobe? Od ležernih poslovnih kombinacija do savršenog outfita za vikend druženja, odlazak u bioskop ili na after-work piće s prijateljima, spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete boja uvek će ponuditi kombinacije koje ćemo nositi od jutra od večeri i pritom se osećati i izgledati odlično.

Ipak, kombinacije nekoliko omiljenih komada s vremenom će postati predvidljive i nimalo uzbudljive. Polica s modnim dodacima tada će doneti savršeni začin našim omiljenim komadima. Nekoliko dovitljivih odabira u trenu će transformisati i najjednostavniju kombinaciju.

Kako bismo pronašli one outfit formule koje će sa stilom odgovoriti na baš svaku prolećnu priliku, zavirili smo u ormare popularnih trendseterki čiji stil možemo opisati kao klasičan, ali s modernim tvistom koji mu daje vrlo trenutni i neodoljivi izgled.