Popularni kolumbijski pevač, Maluma, održao je svoj koncert u petak, 4. oktobra, u dvorani Medison skver garden, Njujork. Na stejdžu mu se pridružila fatalna Džej Lo. Premda je publici oduzela dah, njen dolazak je bio dobro isplaniran.

Maluma i njegova 25 godina mlađa koleginica rade na ostvarenju romantične komedije Marry Me. Kako različiti portali navode, sumnja se da je Lopezova izašla na scenu kako bi odigrala ulogu “Kat”, njen alter ego za najavljeni film. Obučena u skupocenu haljinu, nalik grčkoj boginji, Džej Lo je zauzela sam centar bine. Dok su sve oči bile uprte u njih, zajedno su izveli hit “No Me Ames”.

Film će pratiti život pop umetnice (Lopez), koja doživljava nervni slom neposredno pred izgovor sudbonosnog “da”, u trenutku kada saznaje da je verenik (Maluma) vara sa njenim asistentom. Tada nasumično bira čoveka iz publike (Owen Wilson) za kojeg se na kraju udaje.

Filmske kolege izazvale su lavinu komentara na Instagramu, kada je Lopezova objavila fotografiju sa prvog dana snimanja filma. Fotografiju prati opis “Umetnost saradnje…to je ono što volim u biznisu”.