Osim što nikada nećemo zaboraviti 2020. godinu u svojoj celini, na mnogima od nas večan trag nesumnjivo će ostaviti sada već nezaboravan uskršnji koncert, koji je slavni italijanski tenor Andrea Bocelli održao u potpuno praznoj Milanskoj katedrali. Emocije su tada bile izuzetno snažne, naročito u koronom teško pogođenoj Italiji, a slične emocije mogao bi da probudi i najnoviji koncert koji Andrea Bocelli priprema na još jednoj spektakularnoj lokaciji.

Believe in Christmas, zvanično je ime ovog božićnog koncerta, koji će Bocelli održati 12. januara u istinskom dragulju italijanske arhitekture i istorije – Teatro Regio di Parma. Slavno pozorište biće baš kao i milanski Duomo potpuno prazan, ali će se milioni ljudi širom sveta uključiti u live stream i tako doživeti dašak ove magije.

Vizionar i režišer iza ovog muzičko-scenskog spektakla je Franco Dragone, koji će prostor ovog impresivnog pozorišta iskoristiti za stvaranje još jednog nezaboravnog koncerta Andree Bocellija. Slavni tenor na koncertu će izvesti brojne pesme sa svog albuma Believe, ali i neke od najpoznatijih božićnih pesama.

Budući da se fizički koncerti poslednjih nedelja intenzivno sele u online arenu, ni ovaj ipak neće biti besplatan. Ulaznice za ovo virtualno iskustvo se mogu nabaviti ovde, u rasponu cena od 22 do 40 evra.