Prethodne nedelje su princ Harry i Meghan Markle zvanično objavili da će rađanje njihovog deteta biti udaljeno od očiju javnosti. “Njihovo Visočanstvo je donelo odluku da detalje i planove oko pristizanja prinove zadrži privatnim.”, oglasila se kraljevska služba i dodala da se “vojvoda i vojvotkinja raduju da podele svoju sreću sa svima nakon što prvo budu uživali u tome privatno.”

Podsetimo se da su princ William i Kate Middleton kao i princ Charles i princeza Diana javno prikazivali svoju novorođenčad. Međutim, sada će javnost biti uskraćena za fotografije bebe od Saseksa dok princ Harry i Meghan ne budu odlučili suprotno.

Evo, uzimimo kao primer bolnicu u kojoj će se vojvotkinja od Saseksa porađati. Do sada su se princeza Anne, Diana i Kate Middleton porađale u bolnici St. Mary’s Hospital u Londonu. Spekulacije kruže da će se Meghan porađati najverovatnije u bolnici Frimley Park, nedaleko od Surrey-a.

Postoje nezvanične informacije i o tome da će se Meghan možda porađati i izvan bolnice, u Windsor zamku. Koliko god to deluje kao odstupanje od tradicije, zapravo je vraćanje istoj. Kraljica Elizabeth rodila je svo četvoro dece kod kuće.

Kako je termin za porođaj zakazan za kasni April ili rani Maj, možemo očekivati bebu od Saseksa svakog trenutka. Za više informacija, nastavite da pratite House of 3 magazine.