Vessi patike su specijalno dizajnirane za ljubitelje ekstremnih sportova i za sve ljude kojima je pored izgleda veoma bitan kvalitet patike. Vessi je kanadski footwear brend koji je prvi na tržištu patentovao 100% vodootporne patike. Ovaj savremeni brend stavio je funkcionalnost ispred forme. U istom maniru, kreirao je lifestyle kolekciju za proleće-leto 2019.

Proleće je često jako promenjivog vremenskog karaktera. Poslednjih dana i sami smo svedoci učestalih varijacija u vremenu. Sigurno ste ovih dana želeli da obujete adekvatne patike iako vremenski uslovi to nisu dozvoljavali? Upravo iz tog razloga postoji Vessi footwear.

Vessi patike napravljene su od Flash Knit savremene tehnologije. Flash Knit je vrsta rastegljivog, trikotažnog materijala učvršćenog sa tri različita sloja. Spoljašnji sloj je specijalna kombinacija konaca i pletiva projektovanih da pruže rastegljivost konture patike, kako bi se vaše stopala osećala komforno u njima. Srednji sloj sadrži vodootporne nano-filtere, koji omogućavaju da vlaga izađe napolje, a da se istovremeno unutrašnjost patike brzo osuši. I na kraju, zaštitni sloj pruža mekoću, udobnost i otpornost na vlagu.

1. The Everyday model

Kao što sam naziv modela sugeriše, ove patike su namenjene svakodnevnoj nošnji. Flash Knit tehnologija dostigla je maksimalnu fleksibilnost. Ženske i muške kolekcije javiće se u tri različite boje. Patike su trenutno dostupne za porudžbinu, a konkretna realizacija se očekuje u maju ove godine.

2. The Skyline model

Potpuno iste specifikacije kao i kod The Everyday modela. Ženska i muška verzija pojaviće se u dve različite boje, sivoj i crnoj. Za sada ih možete poručiti na vessifootwear.com.