Od Kopenhagena, preko New Yorka, Londona, Milana pa sve do Pariza, ove sezone su ulicama modnih metropola dominirali total lookovi u jednoj boji, ali jedna boja se ipak istakla. Da, ispravan odgovor su bež i sve nijanse smeđe, no najuočljivija je svakako bila – pink.

Trendseterke su za modne revije ove sezone nosile ružičastu u svim mogućim nijansama, i to od glave do pete, što znači da su svoj outfit često začinile i pink modnim dodacima poput cipela, torbica, marama i šešira pa čak i naočara za sunce.

Pritom je najčešće dominirala jarka ružičasta i total outfiti kreirani u identičnoj nijansi te boje. Ako vam se ovaj trend sviđa i želite ga rekreirati ovog proleća, igrajte na to da svi komadi budu u istoj nijansi roze, no ako vam je to ipak previše, razbijte ga dodacima u nekoj drugoj boji kao što su, na primer, bela ili zlatna.

Sjajno izgledaju i kombinacije u nekoliko nijansi iste boje, što će definitivno biti lakše ostvariti, a svoje roze komade možete odlično spojiti i s trenutno popularnom nijansom lavande. Kako bilo, ako volite roze, proleće koje nam dolazi biće vaše, a ako zapne – uvek se možete inspirisati kombinacijama trendseterki koje smo za vas spremili.