Brend My Pet Posters, sa sedištem u Stockholmu, pokrenuo je preslatku saradnju s umetnicima i u svoju ponudu uveo jednu novu inovativnu stvar. Naime, vlasnici kućnih ljubimaca im sad mogu poslati fotografiju svog ljubimca i dobiti u potpunosti personalizovani portret. Na temelju fotografije, ilustrator u saradnji s brendom izrađuje jedinstveni portret kućnog ljubimca za svakog kupca.

Od početka 2019. godine, My Pet Posters nudi ručno nacrtane ilustracije pasa, mačaka i malih životinja, koje se zatim personalizuju na osnovu imena ljubimca, datuma rođenja i karaktera. Sada uvodi novu, dodatnu opciju kako bi njihovi posteri postali još ličniji nego pre. Firma s posterima sada započinje novu saradnju s nadarenim ilustratorima kako bi kupcu omogućila potpuno jedinstvene portrete.

My Pet Posters osnovali su i stvorili švedski par Josefine i William von Heidenstam. Od 2019. godine ovaj brend izrađuje personalizovane postere s likovima kućnih ljubimaca sa skandinavskim i minimalističkim dodirom. Svaki rad je jedinstven, ručno ilustrovan i štampan u Stockholmu u Švedskoj.

Processed with VSCO with a6 preset