Twinning je u poslednje vreme sve veći hit među vlasnicima kućnih ljubimaca i njihovim mezimcima. Sada, zahvaljujući Bershki, možete uskladiti svoju odeću sa svojim najboljim dlakavim prijateljem.

U Best Friend Crew kolekciji možete naći sportske komade koji su neverovatno udobni. Oni su stvoreni baš za nošenje u šetnji sa psom tokom vrućih letnjih dana. Naravno, boje su u potpunosti uključene u ove trendi odevne predmete i dodatke koji će privlačiti svačije poglede dok ste u šetnji. Narandžasta i ružičasta, tirkizna i boja limete, čine ovu kolekciju nezaboravnom. Uz to, one se udružuju i u upečatljiv mermerni print koji krasi odevne komade za vas i za vaše njuške.

Kombinacije bermuda i košulje u tirkiznoj boji i boji limete dolaze s odgovarajućim ‘bucket hatom’ ili ribarskim šeširom i ‘majicom’ ili maramom za vašeg ljubimca i odgovarajućim povocem. Ako je ružičasta boja prikladnija za vašeg četveronošca možete odabrati doggie hoodie s mermernim printom i odgovarajućim povocem.

Uz to možete nositi odgovarajući šešir i torbicu. Tu su i majice kratkih rukava kao i bermude u narandžastoj ili tirkiznoj boji za vas, kao i odgovarajuće ‘majice’ za vaše ljubimce. Ležerno ušetajte u obojene letnje dane zajedno sa svojim ljubimcima uz komade koji će vam definiticno izmamiti osmeh na lice.