Stavovi i odluke Kylie Jenner utiču na tinejdžere širom sveta. Naročito je dominantna u virtuelnom svetu, gde je prati 157 miliona pratilaca. Posebno kada se dotaknemo teme o stilu i modi, Kylie ne greši. Adidas ju je izabrao za brend ambasadora u 2018. godini. Iza kulisa adidas je profitirao na račun mlade Amerikanke, međutim ne u meri koju je očekivao.

Prašina se podigla kada je fotografija Jennerove u skupocenim Nike patikama objavljena na njenom Instagram profilu. Kraljica selfija, ispozirala je u “What The” Nike SB Dunk Low modelu, veoma traženom širom sveta, čija se cena danas na tržištu kreće od 5.000 do 7.000 dolara.

View this post on Instagram

closet clean out ✨✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Fotografija je uzburkala javnost i potegla pitanje raskida ugovora sa adidasom. Pošto je pokazala da sada preferira Nike, ubrzo nakon prve objave, Kylie je ponela F&F Colette x Air Jordan 1 model. Verovali ili ne, Air Jordan 1 danas na StockX sajtu beleži cenu od 5.000 dolara i više.

View this post on Instagram

come through and chill 💛💙

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

I glasine su potvrđene. Pouzdani izvori su potvrdili da je Kylie Jenner raskinula ugovor sa adidasom. Radi podsećanja, pre nego što će stupiti u saradnju sa adidasom, tinejdž zvezda bila je zaštitno lice Pume.

Sledeći korak koji je za očekivati – Nike x Kylie Jenner?