Dok su neki fanovi Lady Gage sve više frustrirani zbog nedostatka njene promocije oko nedavno objavljenog šestog studijskog albuma Chromatica, pevačica je očigledno naporno radila na projektu koji niko od njih nije mogao da predvidi. Počevši od ovog petka, pevačica će hostovati u novoj radijskoj emisiji koja će se prenositi isključivo na Apple Music.

Jednostavno nazvan Gaga Radio, njena radio emisija na Apple Music emitovaće se svake nedelje. Inspiracija za radio emisiju bila je isto i inspiracija za Chromaticu u celini – plesni podijum. U čast kulturi noćnog života koja je pomogla pevačici da snimi jedan od najboljih albuma svoje karijere, Gaga će svoju radio emisiju iskoristiti za razgovor sa DJevima, divama i producentima koji su je inspirisali i koji su pomogli da Chromatica oživi.

Gaga će slavljeničko pokretanje svoje nove radio emisije proslaviti intimnim ćaskanjem sa svojim bliskim prijateljem i izvršnim producentom Chromatica BloodPopom. Dva mozga iza Chromatica albuma opširno će govoriti o stvaranju albuma i izazovima sa kojima su se součavali, uključujući depresiju i nesigurnost.

Premijere Gaga Radio je ovog petka na Apple Music.