Zimska sezona je počela. Obuća zahteva da se obnovi, a ponekad nam se čini ne tako jednostavno da odaberemo adekvatne patike, budući da se modeli ažuriraju iz sata u sat. Astrologija nam daje inspiraciju da se bolje upoznamo sa svojim karakterom. Patike su ogledalo našeg temperamenta, pa ćemo se sa zadovoljstvom malo bolje upoznati sa odlikama naših znakova.

Nike, Balenciaga, LV, adidas… svaka marka može dobro da stoji, a svaki horoskopski znak ima svog kupca.

Ovan

Karakteristike: odan, energičan, ambiciozan, staložen

Reebok Club C85 linija se drži svog tradicionalnog dizajna i parira brzorastućoj konkurenciji. Borbeni ovnovi mogu sa sigurnošću da se oslone na Club C85.

Bik

Karakteristike: samostalan, senzualan, tvrdoglav

Bikovi ne odustaju od ostvarenja svojih ciljeva. COMME des GARÇONS x Nike Outburst su totalno chunky, buntovne i mistično crne, kao takve, savršeno idu uz bika.

Blizanci

Karakteristike: radoznali, oštroumni, lojalni

Dvostruki znak poznat je po svojoj potrebi da voli i bude voljen. Svestrani su i uvek tragaju za novim stvarima. Kako se Vans ubraja u skejtbording brendove koji su dizajnirali patike sa “Metallica” logotipom, verujemo da njegova svestranost najviše odgovara blizancima.

Rak

Karakteristike: praktičan, empatičan, emotivan

Osećajni i slobodoumni, rakovi žive za osećaj slobode. Pronalaze kreativnost tamo gde je drugi znakovi ne vide. Skandinavski dizajn u vidu Acne Studios patika, stimulisaće ovaj vodeni znak da bude funkcionalniji u svojim idejama.

Lav

Karakteristike: ponosan, srčan, kreativan

Uz “lavlji” ponos fantastično se uklapa zlatna boja. Znaku punom topline i strasti najbolje priliči ekscentrična Nike P-6000 silueta.

Devica

Karakteristike: organizovan, perfekcionista, sofisticiran

Device zahtevaju pedantan izgled, istovremeno klasičan stil. Večni klasik New Balance sa svojom 990v4 “Classic Grey” siluetom zadovoljiće stroge uslove jedne device.

Vaga

Karakteristike: avanturista, diplomata, snalažljiv

Socijalno inteligentne vage, koje uvek hrle ka novim poznanstvima, teže ka patikama koje su podjednako vesele. Vage znaju doneti sreću okruženju, a Tajlerov Converse model je baš živih boja.

Škorpija

Karakteristike: originalan, prodoran, samouveren

Škorpije mogu biti pravi prijatelji, koji će vas požrtvovano zaštititi u svakoj prilici. Stoga, ne postoji adekvatnije patike za ovaj znak od adidas Originals Stan Smith. Svi koji su osetili Stan Smith model, nisu se nikada pokajali.

Strelac

Karakteristike: ekstrovertan, odgovoran, šaljiv

Balenciaga Triple-S je jedan od vizuelno najinteresantnijih modela današnjice. Njegov uspon počeo je od proklamovano “ružne” obuće do najvećeg modnog trenda. Prijatan karakter strelca prilikuje popularnoj Balenciagi.

Jarac

Karakteristike: disciplinovan, uporan, staložen

Jarčevi vole liderstvo, a Air Force je jedna od najprodavanijih Nike liniji. I dan-danas važi za ozbiljnog konkurenta u footwear industriji, zahvaljujući svojim rotacijama i maštovitom dizajnu.

Vodolija

Karakteristike: inovativan, ekscentričan, analitičan

Vodolije streme ka akciji i praktičnosti, potajno priželjkujući da otkriju nešto nesvakidašnje. Odgovor na to će pronaći u Off-White patikama koje su konstantno u inovacijama.

Ribe

Karakteristike: emotivne, romantične, zavodljive

Umetničkoj duši ribe odgovarao bi neobičan i primamljiv model. Louis Vuitton napravio je Archlight za večne sanjare, spajajući emotivni personality sa nesvakidašnjom lepotom.